U bent hier: SociĆ«teit De Liemers  »  Nieuws  »  Fashion Outlet 20-02-19

Fashion Outlet 20-02-19

Fashion Outlet 20-02-19

Geslaagde bijeenkomst Sociëteit de Liemers over Fashion Outlet Zevenaar.

Op 20 februari 2019 werden de leden van Sociëteit de Liemers op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen van de Fashion Outlet Zevenaar. Het clubhuis van DCS was met 70 bezoekers goed gevuld en zij kregen van Kees Woltering van Stable International en Frank Verkerk van Veluwezoom Verkerk een boeiende presentatie. Met het aanvragen van de bouwvergunning is een nieuwe stap gezet naar een ontwikkeling met directe en indirecte effecten voor de hele regio.
Nu alles wat concreter is geworden kon een goed beeld geschetst worden van de uitstraling en de opzet van het geheel. Door middel van een videoanimatie werden de bezoekers visueel meegenomen voor een wandeling door de toekomstige outlet en kon men zich een beter beeld vormen wat bijvoorbeeld 2300 parkeerplaatsen op die locatie betekent.
Natuurlijk hadden de aanwezige ondernemers diverse vragen over wat deze ontwikkeling voor Zevenaar of voor henzelf zou kunnen betekenen.
Tekenend was dan ook, dat er direct na afloop van de presentatie er eerst aan de tafels nog druk werd nagepraat. Maar uiteindelijk werd de verleiding van het door Partycentrum de Dèèl uitstekend verzorgde buffet toch te groot en is er nog enkele uren gezellig genoten van het eten, de drankjes en van elkaars gezelschap.
Het bestuur van de Sociëteit, dat dit jaar zijn 20 jarig bestaan viert, kon dan ook terugkijken op weer een door de leden gewaardeerde activiteit.

Copyright © 2023 Sociëteit de Liemers   |   Webdesign & CMS : BIG FAT Internet