U bent hier: Sociëteit De Liemers  »  Nieuws  »  Jubilerende Sociëteit de Liemers bij Promens

Jubilerende Sociëteit de Liemers bij Promens

Jubilerende Sociëteit de Liemers bij Promens

Het bleek een goede greep van het bestuur van Sociëteit de Liemers om de bijeenkomst ter gelegenheid van het 3e lustrum dit keer in Zevenaar bij Promens te houden.

Het blijkt sowieso aantrekkelijk voor ondernemers om een kijkje achter de muren van een groot Zevenaars bedrijf te kunnen nemen. Maar het was nu extra bijzonder, omdat de general manager van Promens, Richard Diepeveen, de ruim 60 aanwezigen meenam in hetgeen hem en zijn mensen met de brand in september 2013 in het bedrijf is overkomen. Hij deed dit aan de hand van foto’s en filmmateriaal, maar vooral ook aan de hand van de eigen ervaringen en beelden. Hij bood de leden van de Sociëteit en hun partners een inkijk in de positieve maar ook negatieve lessen, die het bedrijf uit de calamiteit heeft getrokken.

Het verhaal werd gecompleteerd met een interessante bijdrage van de heren Polman en Beskers, die als leden van de brandweer actief betrokken waren bij het bestrijden van de brand en de gevolgen.

Uiteraard was er ook tijd om het productieproces te bekijken en werd er genoten van en bijgepraat onder een voortreffelijk buffet met bijbehorende drankjes.

Tijdens het buffet werden de leden, die al sinds de start in 1999 lid zijn, in het zonnetje gezet en werd hen een passende attentie uitgereikt.

Met deze avond gaf de Sociëteit blijk springlevend te zijn en met vertrouwen de toekomst in te kunnen gaan.    

Copyright © 2023 Sociëteit de Liemers   |   Webdesign & CMS : BIG FAT Internet